Spørgsmål og svar

Hvor ofte åbner Najm Akademi op for optagelse?

Najm Akademi åbner op for tilmelding 1 gang om året.Kan jeg godt starte midt i et forløb, hvis jeg ikke når at ansøge?

Det er ikke muligt at starte, når forløbet først er påbegyndt.Jeg fik desværre ikke en plads på akademiet, hvad gør jeg herfra?

Er du ikke blevet optaget denne gang, beder vi dig holde øje med vores hjemmeside, hvor vi vil annoncere nye holdsopstart årligt in shaa Allah.Hvilke fag bliver man undervist i og hvor lang en periode har man pr. fag?

Et år er bestående af 3 fag og hvert fag er bestående af 12 lektioner, hvor den sidste er en repetitions lektion. Den 13. lektion er forbeholdt eksamen. Du kan læse mere her.Har man den samme underviser hele studiet igennem?

Nej. Det er forskellige undervisere, afhængigt af fag. Læs næste spørgsmål for årsagen herpå.Hvem underviser og hvad er deres baggrund?

Der er udvalgt en bestemt underviser til hvert fag. Vedkommende har selv fået undervisning i det respektive fag af anerkendte shuyukh.Kommer man til at gå på et hold og er undervisningen opdelt i køn?

Man bliver en del af et hold af brødre og søstre. Man sidder i samme lokale, men opdelt, og arbejder dermed med sit eget køn ifm. gruppearbejde m.m.Hvilket tidsrum ligger undervisningen i?

For det hold, der starter januar 2020, vil undervisningen foregå torsdag 18.00-20.00. Se mere her.Hvad sker der hvis jeg ikke består?

Så har man mulighed for at tage en reeksamen.Hvordan foregår betaling?

Ved studiestart i januar får man tilsendt et link, hvor man udfylder betalingsoplysninger. Læs mere her.